söndag 3 juli 2011

...helgens husbygge

Helgen var ännu en gång alldeles för kort. Dock hanns det med en massa på huset och som det ser ut nu är beräknat färdigställande datum 2011-07-15. Heeelt sjukt vilket tempo killarna haft. Helgen har för vår del inneburit en jäkla massa jobb, idag skulle vi egentligen varit på lilla L:s kalas men det glömdes bort, kl halv tre tittade jag på klockan och insåg att vi skulle varit där för 1,5 timmar sedan. Vi är dåliga människor just nu, vår familj och vänner får inte så mycket tid men efter den 15:e lovar vi att bättra oss.

Tänkte inte skriva så mycket mer utan jag bjuder på lite bilder på huset och dess status just nu. Vill även passa på och tacka alla som ställt upp denna helg, L och Mattias mamma, tack för tapetseringen och garderobshjälpen, det blev toppen. Mams och paps, tack för allt ni gör för oss. Hur underbart är det inte att ha en sån familj som vi har, er hjälp uppskattas mer än vad vi kan förklara. Vi älskar er tokmycket.

Framsidan, återstår bara några smågrejer att fixa på självaste huset, sedan är det rätt mycket markarbete kvar, men det är knappast prio 1.

Baksidan, trallarbetet är påbörjat.

Klädkammaren inifrån, bägge sidorna ser likadana ut. Äntligen har jag fått en walk in closet. Någon som är liiite avundsjuk?

Från vårt sovrum ser man in i klädkammaren, det ska komma upp två st kristallkronor.

Master bedroom, rätt lyxigt med ett sovrum på 22 kvm. Snart flyttar vår fina Carpe säng in.

Duschen i vårt stora badrum

Badrumsmöbeln i det stora badrummet

Stenläggningen på framsidan

Duschen i det lilla badrummet

Tvättstugan

Blivande barnrum

2 kommentarer:

  1. Gud så fint det blir, förstår att ni är riktigt sugna på att flytta in nu och få plocka upp alla era saker. Och jaaaaaa, jag är avundsjuk på din garderob!!

    SvaraRadera
  2. sjukt snyggt .... längtar tills vi kommer på inflyttning... :) kram

    SvaraRadera