söndag 13 september 2009

...världens bästa helg

Vi har verkligen haft världens bästa helg. Det har varit en sån där helg som ger en så mycket energi att arbetsveckan kommer gå super snabbt.

Fredagen bjöd på mys i Stockholm hos vännerna M och M. Vi åkte direkt efter jobbet och hemma hos M och M var en trevlig middag förberedd. Dock skulle inte dom själva laga maten, det var en kock som stod för det. Vi behövde bara bli serverade och kunde njuta av all den grymma maten medans kocken briljerade i köket. Maten var grym grym grym och får 10 E:n av 10 möjliga :-) Verkligen en lyxig dag med världen finaste vänner.

Lördagen var super mysig och bjöd på strålande solsken och en mysig promenix till Djurgårn. Vädret var på topp och det var ett glatt gäng som promenerade till mysiga Hasselbacken för en trevlig brunch. M och M hade bokat och J, C och lilla S gjorde oss sällskap. Lilla S var super go och kanske världen gladaste bebis. Efter vår mysiga dag i Stockholm åkte vi hem och åt ost och kex.

Söndagen har bjudit på rutiner, vi har städat och M har lagat mat. En lugn och skön söndag som snart ska bjuda på lite kvällis. Jag passade även på och nätshoppa lite. Jag kunde inte motstå allt läckert på Topshop.

Tack M och M för världen mysigaste helg. Ni är verkligen helt underbara.

/E

1 kommentar:

  1. Tack själva!!! Verkligen mysig helg. Jag vara bara så himla slut på lördagen. Söndagen ägnades åt mycket sovande vilket behövdes för min del.=)

    Lilla Signe tog igen sitt glada humör på lördagkvällen och skrek konstant i flera timmar, hihi... Men det är väl bra att vi vänjer oss.=)

    Tack för vinet och för Monstrets present, den blidde superglad!=)

    PUSS

    SvaraRadera