tisdag 15 november 2011

...har tiden alltid gått så fort?

Lillan och jag tidigare idag, Freja har på sig koftan som Mattias mormor stickat. Hon har även typ tappat det lilla hår hon hade när hon föddes :-) Gosaken...

Igår blev Freja sex veckor gammal, helt otroligt vad mycket som hänt med hennes utveckling de senaste dagarna. Hon är en otroligt vaken liten tös och vi som trodde bebisar skulle sova större delen av dygnet, men nepp Frejsan vår gillar att vara med. Hon följer oss med blicken, skrattar när vi pratar med henne och älskar när det är livat runt omkring henne. Hon är fortfarande rätt missnöjd på kvällarna, men vi tror att vi kommit på varför, hon blir helt enkelt inte mätt av min bröstmjölk. De senaste två kvällarna har vi gett henne bröstmjölk och mjölkfri ersättning och då även fått en liten tjej som inte skriker helt hysteriskt. Vi fortsätter på samma sätt några kvällar till så får vi se hur det blir. Det tar mycket på krafterna när hon är så ledsen, både på hennes och våra.

Nu försöker Mattias få Freja och somna, jag passar på att underhålla med själv vid datorn en stund. Svårt att hinna med det på dagarna, vill ju vara med lillan så mycket som det bara går, hon är ju så mysig på dagarna.

/E

1 kommentar:

  1. Jätte fina ni e, och så och så söt prinsessan är =) Kan du inte lägge upp lite bilder på huset =) kram Fanny

    SvaraRadera