tisdag 2 juni 2009

...what happens in vegas stays in vegas, eller?

Vi har äntligen bestämt oss. Så som vi har velat fram och tillbaka på hur vårt bröllop ska se ut. Vi förlovade oss 2007-01-21 och har hela tiden tänkt och gifta oss inom ett år. Men av någon konstig anledning har det liksom inte blivit av. Det har alltid kommit upp grejer som vi hellre har velat spendera våra pengar på.

Men nu ska vi åka på en super resa till USA. Och ett av stoppen är Las Vegas. Där har vi bokat en svit på ett nybyggt hotell och vi blir kvar i tre dagar. Vi har flera gånger skämtat om att vi skulle gifta oss i Las Vegas och att älsklingen skulle klä ut sig till Elvis men nu har vi slutat skämta om det och bestämt att vårt bröllop blir av i LV och M kommer inte få klä ut sig till Elvis, hehe! Det kommer iaf passa oss perfekt.

Nu planerar vi för fulla muggar. Vi har kontaktat ett svenskt företag som håller på och fixar med bröllop i LV. Känns verkligen rätt denna gång. Vi har även funderat på att hålla detta hemligt, men vi får se hur det går. Jag har iaf informerat min kära mamma och igår var vi och kika på klänningar.

Så nu är planerna igång, klänning ska väljas, ringar ska beställas, resturang i Vegas ska bokas och en masssa massa annat.

Jag är verkligen jätte lycklig.

/E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar