måndag 16 juli 2012

...god morgon måndag


Yes en ny vecka med förhoppningsvis lite roligare väder. Vi har varit vakna ett tag nu och Frejsan sover sin förmiddagslur, så snart hon är vaken packar vi in oss i vår lånebil och beger oss mot Eskilstuna för att diskutera en ev. bilaffär. Efter det tar vi nog en promenad och fika i Eskilstuna.

Har idag på mig en gammal klänning från Monki, skärp från MQ, klocka från Longines och en utväxt som heter duga (frisörtid denna vecka). Det hände något med bilden inser jag nu, mina boobs ser ju för tusan enorma ut :)

Ha en fin dag.

/E

5 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack fina du. Kommer nog kopiera din dagens rakt av imorgon :-) Tack för inspon. Kram

      Radera
  2. Hello good looking! Allt bra med familjen trots pricksjukan? :)

    Vi ska bestämma färg till huset imorgon, blir såklart vitt, i en nyans som inte bländar :P Ni ser ut att ha en sådan färg ni med så tänkte för säkerhetens skull kolla vad eran färg heter om du vet? Vi har flera grannar men pinsamt att fråga dom efter färgkod haha

    Och vart hittade ni era snygga utemöbler? Så himla fin färg istället för allt svart och brunt som finns överallt. kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej du! Freja verkar vara på bättringsvägen tack och lov.

      Vår vita färg kommer från Demidekk och är deras helt obrutna vita. När solen ligger på kan man nog uppleva den bländande, vi är så vana nu så vi märker inte av det men folk som hälsar på brukar påpeka att det bländar. Ni får jätte gärna komma ut och kika.

      Alla våra utemöbler haffade vi på förra årets rea på Nisses :-) Spana där vet ja.

      Kram

      Radera
  3. Tack, de blev Alcro bestå för våran del, tonad vit. Ett par bekanta här på området har de på sitt hus så vi frågade dom :) Åh ja dom har alltid massa fina möbler!

    SvaraRadera