måndag 23 juli 2012

...lek och bus



När det är tråkigt väder tycker jag det är super svårt att hitta på aktiviteter med en tiomånaders bebis. Idag tog vi oss till Lek och Buslandet i hopp om att hitta något lillan kunde göra. Hon klättra lite, lekte lite med bollar och inte mycket mer än så. Hon blev väldigt reserverad då de större barnen härjade som tokar (trots att vi satt i bebishörnan var det typ mest stora barn där). 

Nu tänkte jag kolla mer er kära läsare, vad hittar ni på med era små när vädret sviker? Finns det något vi missat i våra trakter? Hit me...

/E

2 kommentarer:

  1. Hur mycket kan en tiomånaders baby behöva ? Det räcker väl med promenad och besök på en lekpark. Jag tror att vi idag i vår strävan att bli den perfekta föräldern kväver våra barn med aktiviteter. Ni hinner ju sen när hon är större och kan utforska och utnyttja lekytorna på egen hand. Hon reagerar skeptisk mot nya ansikten och omgivning (tälten där hemma) eftersom hon är i en fas där de bekanta ansikten är hennes trygghet. Är en förskollärare och vet att trygghet i detta utvecklingsstadium är jätteviktig för barnet. Ta det lugnt och njut av vardagen, rätt som det är så har de växt upp :)

    SvaraRadera