söndag 9 augusti 2009

...en riktig familj helg

Nu är semestern slut och imorgon är det dags för verkligheten igen. Den sista semesterveckan har varit toppen, vädret har varit grymt och man har hunnit vila upp sig.

Denna helg har spenderats med familjen. Det är sällan jag träffar min släkt och nu när dom var i Tuna var det bara att passa på.

I fredags var jag och M ute med mina päron och min lillebror på middag. Vi åt på Tabazco där maten var toppen. Det blev trerätters, gott vin och ett par drinkar. En mycket trevlig middag, absolut trevligast var att lillebror följde med. Han brukar nämligen inte göra det.

Igår så var vi hemma hos mina föräldrar och bada hela dagen. Släkten från Töreboda var på plats och det blev en hel dag med prat om gamla minnen, god mat och en massa bus med lilla S. Grabbarna passade på och unna sig en och en annan öl :-)

Idag så kom släkten förbi hemma hos oss innan det var dags och bege sig hemåt. Alltid lika mysigt och träffa släkten, dom är verkligen helt underbara.

Nu är M ute och springer i hettan och jag ska ut och sola. Försöka bättre på brännan lite iaf. Imorgon är det vardag igen och det är dags för mig att ta tag i träningen, känns tungt men samtidigt kul.

I fredags, redo för middag med familjen.

I lördags, M njuter vid poolen hos mina föräldrar.

I lördags, Jag pussar på lilla S.

/E

2 kommentarer: