torsdag 25 februari 2010

...grym mat igår

Fy bubblan va god mat vi åt igår.

Förrätt nr 1 bestod av en hummersoppa, förrätt nr 2 var typ super tunnt skivad kyckling, sedan var det dags för huvudrätt nr 1 som var kanske den godaste fisken jag nånsin ätit, tror att det var gös, efter det var det dags för huvudrätt nr 2 som bestod av hängmörad biff och en massa annat smaskigt, efter huvudrätterna fick vi in en lite ostbricka, sedan blev det dags för efterätt nr 1 som var någon form av apelsinsorbé och efterätt nr 2 cocosorbé med en massa annat mumsigt. Vi asvlutade middagen med mumsiga chokladpraliner. Vinet vi drack var en Valipolcello (tror det stavas något i den stilen) från 1999. Galet gott. Middag var värd varje liten krona.

Det absolut mysigaste igår var inte all mat vi fick äta, det var stunden innan middagen då vi fick mysa med lilla O som kanske är världens snällaste lille bäbis.

Tack fina M och M för en mycket trevlig onsdag. Idag är jag så trött så att det svider i ögonen då det inte blev så mycket sömn pga av att Mattias har typ jour så telefonen ringde typ 1 gång i timmen. Nu ska jag försöka jobba på här. Sedan blir det en lunch hemma, hoppas jag hittar någon skruttig matlåda :-)

/E

1 kommentar:

  1. Tack själva! Galet gott var det!=) Förutom Baconglassen förstås...;)

    SvaraRadera