söndag 10 mars 2013

...ännu mera pippi


 Som de allra flesta barn har även vår skatt alldeles för mycket leksaker, vissa leker hon aldrig med och vissa är verkligen favoriter, i och för sig om hon fick välja skulle hon bara leka med våra telefoner eller paddan men där säger vi nej. Något som i alla fall verkar gå hem just nu är Pippi prylar.

Min brors flickvän var sådär super gullig idag och hade med sig fyra Pippi mjukisar som hon lekte med när hon var liten, Pippi var tydligen hennes idol också :-) Freja blev super glad och har släpat på Pippi dockan hela kvällen.


En stor och en liten Pippi.

Hur fin var inte denna Pippi docka, jag har faktiskt inte sett sådan här idag, jag misstänker att denna rackare i alla fall har 15 år i bagaget, men den ser faktiskt ut som ny och jag tycker det är den finaste Pippi dockan ever. 

I påsen låg också en Herr Nilsson och Lilla gubben.

Ja såhär har det sett ut hemma hos oss denna kväll, Freja slänger ner Pippi i dockvagnen och härjar sedan runt som en tok.

Tack snälla fina A för mjukisarna.

/E

1 kommentar:

  1. Åh tycker verkligen ni ska köpa ett Pippi Dockhus till Freja det skulle hon älska! Super kul att du bloggar så flitigt trotts att ni är tillbaka i vardagen !

    SvaraRadera