söndag 3 mars 2013

...burberry babygirl


Idag kom mina föräldrar hem från ett par härliga dagar i London. Medan Mattias hämtade dem på flygplatsen väntad jag skatten på dem i deras casa. När min kära mamma klev innanför dörren blev Freja helt tokig, hon tjöt av glädje och delade ut mängder av kramar och pussar till mormor, strax därefter klev min pappa innanför dörren och samma procedur upprepades igen.

Det är inte ofta det går fem dagar utan att dom ses, det är så härligt att se hur mycket kärlek de finns mellan dom.

 När man har tagit bort paketsnöret helt på egen hand ja då förväntar sig skatten applåder från oss alla.

Mina kära föräldrar är sådär vansinnighet givmilda, inte bara till Freja utan till alla. Jag blir så rörd och jag hoppas verkligen att jag blir som dom när jag blir "stor" :-)

Deras väskor var fulla med presenter och finast av dem alla var en (med betoning på en) av presenterna till Freja. 

Så fint paket, det är knappt så man ville att skatten skulle öppna det.


I paketet låg denna urtjusiga jacka från Burberry. Så snart skatten hade öppnat paketet skulle jackan på, något förstor men vad gör det? Om den invigs redan denna vår eller om vi kommer vänta till hösten återstår att se.

 I paketet låg också dessa fina skor från samma märke. Även dessa något förstora men om ett par tre månader kommer de passa perfekt.


Inte nog med detta, Freja fick en massa annat fint som jag visar senare. 
Min kära make fick en superfin champagne och jag skämdes bort med en fin kofta, smink från Chanel, och en superfin Valentino bok. 

Fina mamma och pappa, ni är verkligen världens finaste människor och vi älskar er.

/E

6 kommentarer:

 1. Finfina Freja. Lyllos att ha sin familj nära. Min bor väldigt långt bort och det blir träffar varje månad om allt flyter på annars lite längre. Sen E kom så känns det än jobbigare då man ser hennes kärlek till mormor och moster. Men men nån gång kanske bor vi nära igen. Men jag säger bara - tack Skype och Face time. Utan det hade det aldrig gått.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är det verkligen, det är jag tacksam för varje dag. Men visst är det fantastiskt med Skype, familjen är då så nära men samtidigt så långt bort. Kramar

   Radera
 2. Men åh va gulligt av dom.
  Så kul att se Frejas glada min när hon öppnar paketet!;) så sött! Superfina kläder ju.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dom är verkligen fenomenala :-)
   Hon är tokig i paket vår lilla busungen. Kramar

   Radera
 3. Oh så fina saker :-) kramis

  SvaraRadera