söndag 10 mars 2013

...lördagen

Helgen närmar sig sitt slut och just idag känns det som att den gärna hade fått vara en dag till. Nåja det gör inte så mycket, nästa vecka kommer bli helt fenomenal.

Igår var den en mycket rolig lördag, vi började dagen med en tripp ner på stan för att köpa present till min kusins pojke som fyllde tre år, vi skulle så klart dit på kalas. Vi köpte en jätte lastbil som jag tror han uppskatta :-)

Vi mötte upp mina föräldrar och min andra kusin med fru och barn och åkte tillsammans till kalaset. Där firades det med mat, tårta, paketöppning sång och det absolut bästa av allt, häng med min galet härliga knasiga roliga helt fantastiska släkt. 

Måste erkänna att gårdagens solsken lurade mig totalt, jag trodde det var superskönt ute då solen sken, men nepp det var allt annat än skönt och mitt skoval i form av ballerinas var inte de minsta smart.

Lilla A hade valt en Spindelmannentårta :-)

Efter kalaset var det dags för mig att ta mig ner på staden för något jag verkligen hade sett fram emot, min fina vän Johanna och en bekant E har startat ett nätverk för unga kvinnor i karriären och igår var det dags för kick-off på Nom. Jag lärde känna så många härliga, smarta, coola och inspirerande kvinnor och blev själv super peppad. Vi drack bubbel, åt god middag och pratade om allt mellan himmel och jord. Detta kommer bli skitbra och två tummar upp till Johanna och E, mycket bra initiativ.

Nu är det i alla fall söndag och vi har precis ätit lite lunch, skatten sover och vi sitter och spånar på dagens aktivitet, hitta på något eller bara vara hemma?

Hörs senare.

/E

1 kommentar:

  1. Haha! Det är så fantastiskt att du kör våroutfit trots det kalla vädret!:) Snart börjar jag också trotsa, det är ju sol för fasen!

    SvaraRadera