söndag 20 juni 2010

...vi firade kärleken


Igår bjöd Stockholm på strålande solsken och dagen blev precis så trevlig som jag trodde att den skulle bli. Alla var glada och det smittade verkligen av sig.

Dagen började med en lång frukost hemma i sängen där jag och Mattias sjöng nationalsången, hehe. När vi sedan kom fram till Stockholm började vi vårt bröllopsfirande med en promenad på Djurgårn och en mumsig lunch på Fältan. Vi såg vigseln hemma hos M och M och så fort de var slut sprang vi ner till Strandvägen där vi fick en liten skymt av vår prinsessa och hennes prins. Viktoria var vacker som bara den och Daniel såg glad ut. När vi sedan kom tillbax till lägenheten bjöd M och M på grymt god trerätters middag, förrätten bestod av gratinerad hummer och till det drack vi inget mindre än Dompa, såååå sjukt gott var det och betyget blev fem elmor av fem möjliga. Huvudrätten som även den var grymt god bestod av pasta med kyckling, fetaost, salami och pinjenötter. Efterrätt blev det också, vit chokladmousse med jordgubbar, mums satt som en smäck i magen. Efter all mat fortsatte vi kika på bröllopsfesten och inte ett öga var torrt (inte mitt och M:s iaf) när Daniel höll sitt gryma tal till Viktoria, vilken man.

Söndagen bjöd på en härlig promenix i Stockholm tillsammans med vännerna, ett litet stopp i Barkarby och en oxfilé lunch hos mams och paps. Nu ska jag och Mattias äta middag och han ska få kika på fotboll, jag är ju en grym fru :-)

Tack fina M och M för en grym bröllopsdag :-) Kommer aldrig glömmas.

/E

2 kommentarer:

  1. Tack själva! Lägger du in länken till den där bloggen med omgjorda möbler så är du sååå gullig.:) Fixa fejjan nu oxå. (Facebook alltså, inte ditt ansikte. Det är superfint!);-)

    Puss puss

    SvaraRadera
  2. Ha en riktigt härlig midsommar! Hälsa J och T också. Kramar

    SvaraRadera