söndag 27 februari 2011

...helgen


Precis som alla andra helger har även denna helg gått lite för fort. Men det gör inget, nästa vecka har vi en massa skoj inplanerat så jag längtar nästan lite till vardagarna.

I fredags var vi hem till vännerna S och E som hade tillagat en grym middag. Precis som alla andra gånger hade de ansträngt sig till max, de hade bland annat gjort egen pasta. Vi hade mycket trevligt och pratade om bland annat deras nya och vårt nya hus. Killarna planerade högtalarinköp och jag och E tyckte mest dom var lite fåniga :-)

Lördagen var också riktigt trevlig. Vår lilla N (som inte är så liten längre) fyller ju tre år nästa vecka, men vi firade honom i lördags. Han var hur mysig som helst och blev super glad för alla sina presenter. Mormor och L hade köpt en cykel till honom och vilken tur att jag och Mattias då hade köpt en cykelhjälm. Han fick också en maskeraddräkt :-D (Mattias idé). På väg hemåt stannade vi till på stan och köpte lite roliga böcker på bokrean. Egentligen skulle vi suttit hemma och stirrat på Melodifestivalen men Mattias goa mamma och hennes L bjöd in oss på en spontanmiddag. Det var mycket trevligt och jag ger L fem Elmor av fem möjliga för hans matlagningskonster. Tack för att vi fick göra er sällskap :-)

Idag har vi pulat lite här hemma samt sålt av ännu mer grejer som varit ute på Blocket. Tre olika personer har varit här idag och hämtat prylar och nu är det typ bara sofforna kvar :-) Ikväll ska vi se en tjejfilm som vi hyrt och äta pannkakor. Mattias ska nu ut och kuta och Elma ska hoppa ner i badet.

Hoppas allas helg varit toppen.

/E

1 kommentar:

  1. Nu får du hålla dig hemma i helgen:) vi kommer på besök:)Du får ju då träffa Melwin:)

    SvaraRadera