måndag 11 mars 2013

...den där vardagsmaten

Allvarligt talat, hur roligt är det egentligen att laga mat på vardagarna? Jag tycker verkligen det bara är ett ont måste och är mer än glad att vi får en matkasse levererad hem med färdiga recept. Då jag är hemma först på vardagarna har vardagsmaten blivit min lott, jag vill inte att Mattias ska behöva ställa sig i köket det första han gör när han dyker upp här hemma runt halv sex tiden och därför tar jag tag i det och han får tid med skatten.

Ja som ni redan vet får vi Linas Matkasse hemlevererad, ibland är maten super bra och ibland är den faktiskt riktigt trist, men så kan det va.

Idag var det i alla fall en vegetarisk paj som fick toppbetyg av hela familjen. Mattias som typ avskyr fetaost tog till och med en andra portion. Jag tyckte färgerna var superhärliga.

Nedan ser ni pajen färdiggräddad, aningen bränd men äsch vad gör det?


Snygg p-jay, eller hur? :-)

Har nu hoppat upp i soffan efter en rätt intensiv dag och surfar inredning, min favoritsyssla när jag får en stund över. Våra fåtöljer till sovrummet ska visst levereras i veckan och jag saknar lite detaljer till dem.

Hoppas er måndag varit bra.

/E

2 kommentarer:

  1. Hej hej!! Av en slump hamnade jag på din blogg när jag googlade hay tray table! Nu har jag gått igenom heeela din blogg och bara ääälskar den! Du ger massor av energi och inspirerar till tusen! Jag är definitivt fast!! Måste bara fråga vad du har för mått på ditt tray table? Vet inte om jag ska köpa det stora eller det lilla! :) hoppas du får en fantastisk dag! Här har det snöat i natt men jag trotsade vintern och gav mig ut i mina converse! Stor kram till dig!! / Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men oh tack snälla fina du, vilka värmande ord. Blir så glad när min blogg ger något tillbaka.
      Vårt Hay bord har måtten 40 x 40.
      Vi har sluppit ny snö, men det finns gott om den ändå, men det struntar jag i. Mars för mig innebär vår och då skuttar jag runt i mina Converse :-)
      Kramar

      Radera