tisdag 5 juni 2012

..inte sig likt


Sedan Freja lärde sig att krypa bakåt är inte riktigt hemmet sig likt längre. Det är leksaker överallt, stolarna står aldrig på sin plats, soffpallarna är aldrig iordning, filten ligger alltid nedsliten på golvet och trägolvet är alltid blött pga. allt dreggel. Oh... vi är inte riktigt vana vid stök :-) Hur ska detta gå?

Idag har det jobbats på tomten, nu ska vår bebis få sig ett bad. Ha en fin kväll.

/E

6 kommentarer:

 1. Bravoooo Freja stöka ännu mer ner haha..Duktig tjej.Hur många tänder har freja nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh säg inte såg ;-)

   Freja har fortfarande bara två tänder, men jisses va vassa dom är. Idag bet hon tag i Mattes finger riktigt hårt, hade vi vart hemma hade han säkert fällt en tår, hehe :-)

   Kramar

   Radera
 2. Det är bara att vänja sig vid stöket och värre kommer det bli när alla skåp och hyllor skall rivas ur. Håller på ca 30 min varje kväll och plockar undan, när jag hellre skulle vilja sitta i soffan och varva ner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 30 min varje kväll? Va är det sant?

   Då får hennes krypande gärna dröja några veckor till :-)

   Kram

   Radera
 3. Haha, vad var det jag sa när vi var hemma hos er? ;) "Vänta ni bara, såhär fint kommer ni omöjligt kunna ha det om några månader" =) Och om jag säger såhär.. nu när Meja springer omkring som ett yrväder så blir det ännu mer kaos. Men så kommer det nog att vara ett bra tag till så det är väl bara att vänja sig =)

  Hoppas ni mår bra! Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hannah du är en förståndig kvinna, dock trodde jag inte riktigt på dig när du var här :-) Men det får jag äta upp nu. Freja har tagit över vårt hem, varje rum, varje hörn, varje vrå. Herre gud :-) Saker överallt, mat överallt och hennes dreggel är inte att tala om :-)

   Jag och Freja kommer gärna och hälsar på er så snart vi är hemma från Rhodos. Kom gärna med förslag på dag, så nyfiken på er lya.

   Kramar

   Radera