tisdag 5 juni 2012

...m-bilar i västerås

Jag är som bekant jugge, och vårt temperament är inte att leka med. Dock känner jag att mitt galna temperament börjar svalna lite, men det finns en sak som kan få mig att gå i taket och det är att bli otrevligt bemött i en butik där man tänkt handla...

Jag och Mattias är på jakt efter en ny bil. Vi har alltid kört BMW och nu när vi vill ha större bil så är vi sugna på en BMW 5-serie touring (kombi). Egentligen är det inget fel på vår bil, den är super fin men vi tycker att den är lite liten nu när Freja har bytt till större bilbarnstol.

Jag vet inte varför vi envisas med att åka till M-bilar i Västerås för att titta på en ny bil, vi har aldrig blivit trevligt bemötta där. Seriöst, vi har alltid kört BMW, vi har alltid lämnat in våra bilar för service där till och med om vi haft en punktering har dom fått laga den (för 700 spänn vilket tydligen är helt galet dyrt för att laga en punka, tog typ 5 min). Nåja, det jag egentligen vill komma till är personalens jäkla attityd. Först och främst så vet dom inte ett smack om mig och Mattias, dom har ingen aning om vad vi tjänar eller hur många kronor vi har på våra kontot, trots det så behandlar dom oss som att vi inte har råd att köpa en av deras bilar. Alltså seriöst, jag blir galen på denna inställning. Igår när vi var där blev jag helt knäpp tyst, jag fick inte ur mig ett ord när jag märkte säljarens otrevliga attityd, det är väldigt olikt mig. Men idag har det gnagt i mig hela dagen att jag inte bara frågade honom vad hans problem var, vill han sälja en bil eller vill han sitta på sin dator och surfa? Det sjuka är att varje kille som jobbar där inne har exakt samma attityd, undrar om det ingår i upplärningen. Var otrevliga som bara den, det är så vi säljer. Suck... Tråkigt för M-bilar i Västerås, för som det ser ut nu blir det en ny BMW från Eskilstuna eller från Göteborg. Och från och med nu, no more service at M-bilar Västerås, så galet less på er är jag.

Hur reagerar ni på situationer liknande denna? 

/E

6 kommentarer:

 1. Jag blir tokig på sånt, bojkott! Har varit med om exakt samma sak och det slutade med en rejäl utskällning där säljchefen kom och bad om ursäkt men tyvärr, min fot och mina pengar kommer aldrig dit igen. Döm aldrig hunden efter håren ;-)

  SvaraRadera
 2. Har precis samma erfarenhet av m-bilar Västerås. Oxå känslan av att de inte ville sälja. Ungefär som att de inte trodde jag skulle ha råd att handla där. Så inhandlade mig en ny i Eskilstuna istället med en fantastiskt trevlig personal!! Kan varmt rekommendera!! Lycka till med billetande

  SvaraRadera
 3. Vi har varit med om precis samma sak på m-bilar i Västerås..flera gånger. De är idioter! Tänk på att M-bilar i Eskilstuna är samma företag. Tyvärr är inte servicen mycket bättre där..

  SvaraRadera
 4. Helt otroligt att BMW Västerås får sälja en endaste bil. Jag tror alla jag pratat med upplever detta bemötande från säljarna på M-bilar. Jag har nog bara ett ord som beskriver hela gänget där och det är faktiskt Losers..

  Tack för era kommentarer.

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Elma, be Matte ringa mig så styr vi upp en bra BMW till er genom min kontakt i huvudstaden! =)

  SvaraRadera
 6. Tja Big M, Jag ringer dig när vi kommer hem så kan vi styra upp ett bilköp. Hörs! /Matte

  SvaraRadera