onsdag 4 november 2009

...elma & matte GOcars san fran












Idag har vi gjort San Fran osäkert i en gocar. Dagen började med en riktig amerikansk frukost, jag åt gigantiska våfflor medans Mattias åt ägg, bacon, potatis och toast. Båda sköljde ner frullen med blaskigt amerikanskt (det stod iof att det var europeiskt) kaffe.
Efter frukosten fick vi syn på en GOCAR, våra vänner S & E var i SF för drygt ett år sedan och testade då på gocar och tipsade oss om detta. Vi bestämde oss då för att hyra en sådan i ett par timmar. Heeeeeeelt galet var det. Efter tre timmars körande hade vi besökt dessa platser: golden gate, fishermans warf, north beach, lombard street, presidio, golden gate park (japanes garden), husen vid webster street och många andra helt fantastiska platser.
Hungriga som vargar var vi efter allt körandes, så vi bestämde oss för att ta en varsin pizzaslice. Riktigt så roligt skulle vi visst inte ha, efter att vi handlat våra pizzabitar började vi gå mot pier 39 nere vid havet. Då kom en fiskmås modellen större än i Sverige och åt upp en av våra pizzabitar. Den dök helt enkelt ner och tog den som om det vore en fisk. Helt sjukt.....
Efter vår förlorade lunch tänkte vi ta oss ut till Alcatraz, men det var fullbokat för idag. Så istället strosade vi runt i Fishermans Warf och där åt vi även en god Italiensk middag.
Nu ligger vi i sängen och dricker Miller, imorgon blir det Alcatraz, Transamerican pyramide, Coit tower och en massa annat skoj.
En stor kram från oss / E & M

2 kommentarer:

  1. Det är så spännande att kika in här för att se och höra om ert äventyr. Ni verkar ha det helt underbart. Längtar tills vi får ta del av ännu fler bilder från resan och bröllopet, längtar såklart efter er också!
    Massa kramar

    SvaraRadera
  2. En sån bil tycker jag att ni kan köpa iställer för beemern! =) //Martin

    SvaraRadera