lördag 14 november 2009

...sista dagen i the big apple









Kan knappt tro att det är sant, men vår tre veckor långa semester närmar sig sitt slut. Imorgon kl 17:30 kliver vi på planet till Sverige. Både jag och Mattias känner oss redo att åka hem, men det är ju inte dumt och vara ledig och få göra precis vad man vill varje dag.
Idag har vi shoppat, det har blivit lite julklappar till våra små troll. Jag har även köpt en jätte fin snöglob i size XL. Så den och tusen andra grejer ska släpas i handbagaget. I våra stor väskor har vi packat ner tre riktigt fina och dyra vinare från Napa Valley, hoppas bara allt håller. Väskorna väger bly, så vi hoppas att det inte blir allt för dyrt att få hem allt. Efter all shopping tog vi upp en pizza på rummet och laddade inför ett mysigt avslut på dagen med The Christmas Spectacular på Radio City Music Hall. Showen var grym, och redan nu har man kommit i julstämning. New York är galet mysigt nu när julen närmar sig, hur mycket belysning som helst överallt och varhusens skyltningar är bananas.
Vi har verkligen haft världens bästa resa. Det finns inget jag skulle velat gjort annorlunda. Nu när vi kommer hem så börjar vardan som gifta, hehe.
Alla där hemma får hålla tummarna att stormen som är påväg missar NY. Vi vill komma hem nu, och planen kommer inte lyfta om det blåser en massa. Redan idag har det varit många inställda och försenade flyg.
Om allt går som det ska så kommer nästa blogginlägg på söndag kväll då vi befinner oss hemma i vårt hus.
Kram på er alla, och kul att så många har följt vårt äventyr här i staterna.

2 kommentarer:

  1. Ni verkar ha haft det kanon! Hoppas att flygresan hem går bra och att ni slipper stormen.

    Är sista bilden från biblioteket där Carrie & Big skulle gift sig? Tycker att jag känner igen mig.=)

    Kraaaam

    SvaraRadera
  2. Välkomna hem till gråa Sverige, fast med solarna Thea och Noah förstås :)
    Ska bli jätteroligt att få träffa er sedan och höra ännu mer om ert bröllop och er resa.

    Ses snart hoppas jag
    Kramis
    Linda

    SvaraRadera