söndag 29 november 2009

...ord räcker inte till



Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg. Men vi gör ett försök.

Vår bröllopsfest igår var 1000 gånger bättre än vad vi hade kunnat föreställa oss. Jag tänkte kortfattat skriva lite om hur dagen såg ut. Vi steg upp rätt tidigt och började med maten. Det flöt på och allt var klart runt 14 tiden. Strax efter det kom vännerna M och M, tillsammans gjorde vi oss iordning inför festen och pratade om M:s växande mage. Gästerna började droppa in vid 18 tiden och två söta tjejer hjälpte oss med servering av bubbel. Dom gjorde ett utmärkt jobb. Middagen åt vi runt 19 och det verkade som att alla uppskattade maten eftersom det knappt blev någon mat kvar. Vi åt sedan bröllopstårta som var galet fin och galet god. Vi hade inte tänkt och öppna våra bröllops presenter, men L och L ville så gärna det så vi gjorde det. Vi är så otroligt tacksamma för allt vi fick igår. Alla presenter var heeeelt perfekta och passade oss utmärkt. Jag tänkte ta tillfälle i akt och tacka alla för det vi fick.

Fam Bilalovic. Tack snälla ni underbara föräldrar och lillebror för det perfekta presentkortet på Ikea. Nu kommer vi äntligen köpa en ny säng som vi verkligen behöver. Tack även för all hjälp med maten och tusen miljarder tack till mamma som slet ihjäl sig idag när vi städa. Du är en ängel, en klippa och utan tvekan världens finaste mor. Tack även för lånet av typ allt ni har i ert kök. Hehe.

Lasse och Elle. Vilken present, wow. Det måste verkligen ligga mycket tanke bakom den underbara gourmé weekenden vi kommer få avnjuta i Grythyttan inom kort. Lyxig mat och en vinprovning. Ni känner oss väl och visste vad vi ville ha. Ni är gryma. Tack även för maten från Italien, lånet av bestick och skärmaskinen. Ni är guld värda.

Fam Å - G. Hur söt är inte fina L som lägger ner en massa tid på en personlig ifyllnadsbok till sin bror. Vi låg och läste den igår i sängen och inte ett öga var torrt. Tack även för den super roliga spökvandringen med middag. Tanken är att vi ska utnyttja det till våren. Vi ser verkligen fram emot det. Vi vill även skicka ett tack till T och N, vi tar för givet att dom självklart var med och valde presenten.

Farmor A och mormor M. Så söta och eleganta damer med underbar stora hjärtan. Ni är så fina och vi tackar er en massa för bidraget till en kommande resa. Troligtvis till Italien där vi ska dricka gott vin. Eftersom jag inter har någon egen mormor eller farmor så får ni vara mina också.

Kusin D. Roliga och tokiga kusinen D. När det vankas fest så kan man alltid räkna med dig. Tack så jätte mycket för att du förgyllde vår dag och tack även till dig för bidrag till samma resa. Du är grym. Vi ses ju snart igen på fest nr 2.

Fam W. Alla som känner oss vet vad vår stora passion är dvs mat och vin. Av denna underbara familj fick vi en upplevelse som heter smakrikt för två. Man kan välja mellan många olika mat och dryckerprovningar. Vi kommer välja ost och vinprovning. Tack snälla ni för er närvaro. Tack även fina A som gjorde min mor otroligt glad. Tack även A som befinner sig i Italien. Ni är underbara allihop.

L och B. Wow vilka fina ord vi fick höra från B precis innan ni skulle åka. Vi blev alldeles rörda. Tack för att ni drog igång dansgolvet och tack B för buggkursen. Hoppas dina tår inte är allt för blå idag. Tack ni för presentkortet på Västerås turisbyrå. Det lutar åt en opera i huvudstaden. Något vi aldrig upplevt förut kommer vi nu göra tack vare er.

Fam Steggovic. Roligare personer på en fest får man leta efter. Och sådana döttrar som ni har finns det inte många av. Tack ni fina för dom super snygga Georg Jensen skålarna som nu pryder vårt sideboard. Ni är underbara människor och jag är jätte glad att jag nu får vara en liten del av er gryma familj.

Kusinen D och hans S och lilla L. Vi kunde inte vara mer tacksamma att ni tog er tid från lilla söta L och kom ut och fira oss. Tack S för dina goda råd i hallen, om du nu minns? :-) Tack för dom snygga kopparna som vi just nu dricker kaffe ur och tack för prydnadskudden som passar in i vårt hem perfekt. Den pryder just nu vår soffa.

Kollegan M och hans J. Trodde aldrig min kollega skulle kunna få mig och gråta. Men det lyckades han med. Igår skulle han hålla tal, men han fega ur :-). Jag fick sedan talet i efterhand och har idag läst det. Tårarna har forsat ner för kinderna. Att du kunde vara en mjukis trodde jag inte. Tack snälla ni för att ni ville förgylla vår dag. Tack M för att du var så rolig, alla älska dig. Tack för den lyxiga champagnen som kommer avnjutas vid något speciellt tillfälle.

Vännerna J, T, L, W och O. Vi är så så tacksam att vi har så underbara vänner som er. Ert val av present visar hur väl ni känner oss. Gungstolen som vi så länge suktat efter kommer snart få stå i vårt vardagsrum för att ni ville ge oss något så vacker. Vi har inga ord och beskriva vår tacksamhet till er. Ni betyder så mycket förr oss och vad vore en fest och ett liv utan er. Ni är helt galet underbara.

Vännerna M, M, S, E, M-Å och B. Höjdrädd är jag men trots det så är present helt galet perfekt. Någon gång i sommar ska vi få åka luftballong. Hur cooolt är inte det då? Det ska dessutom kombineras med mat och dryck. Crazy. Ni är så fina vänner och vi vill skicka så mycket kärlek till er för att ni alltid finns här för oss. Ni förgyllde vår fest med dans, ölsvepning och om vi räknat rätt så fick vi se S ramla minst 3 gånger. Hoppas du inte är skadad idag. Tack M och M som kom ut tidigare och hjälpte till med sista stöket. Ni är vackra vänner alla 6.

Vi vill avsluta detta mega långa inlägg med att tacka er alla en sista gång. Ni är underbar vänner, fantasikt familj och vi kan inte riktigt förstå vad vi har gjort för att förtjäna människor som er i våra liv. Vi älskar er alla mer än vad ord kan förklara.

/E & M

2 kommentarer:

  1. Vi vill Tacka för en helt otroligt rolig kväll <3
    Maten och tårtan var super god.
    Ni kommer att få många lyckliga år tillsammans.
    Elma hälsa din underbara Mamma att vi måste ses snart.
    Bamse Kramisar Peter,Annie,Angelica & Max

    SvaraRadera
  2. Grattis gumman när jag lan ej see dig i verkligheten så tack å lov finns det nät.... du e underbar i alla kort och matte medd...du vet vad jag mennarrr ....kramis mirre....undra om du vet vem detta e??? alla hälsar till dig från familjen B ...nära errr :D

    SvaraRadera