onsdag 28 mars 2012

...quinny zapp xtra 2012


Jag står med på bilden för att ni ska få se hur liten den är

Nu är den här, all cred till Jollyroom för den super snabba leveransen. Vagnen är helt perfekt och vi älskar den, Freja har fått provåka och hon verkar gilla den. Men Freja gillar iofs. allt som har hjul och rullar. Den väger typ ingenting och är smidig att fälla ihop, så klart är nackdelen att den är i två delar när den fälls ihop, men man kan inte få allt. Vi valde att köpa en svart vagn, känns som en bra färg då den troligen kommer få ta en del styrk under alla resor den kommer få följa med på.

Vagnen får iaf 4 Elmor av 5 möjliga.

Tack mamma för att du ville köpa vagnen till oss. Vi uppskattar det massor.

/E

2 kommentarer:

  1. Hej, är du fortfarande nöjd med vagnen? Är det möjligt att höja/sänka handtagen? Hur är det på grus / skumpiga underlag? Tack för hjälpen! /Sandra

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Nu har vi använt vagnen under hela resan i Prag och jag kan verkligen rekommendera den. Vår lilla tjej älska den och att det gick och få fullt liggläge var perfekt. Handtagen går tyvärr inte att höja eller sänka, men det var inget som störde oss. Vi har aldrig kört vagnen på grus, men Prag består av enbart kullerstenar och det gick bra. Så klart inte super bra dämpning men det förväntade vi oss inte heller.

    Hoppas du fick svar på dina frågor.

    Kram/E

    SvaraRadera