lördag 29 december 2012

...för oss själva


Länge sedan jag kika in här, men nu så.
Hej på er!

Här har dagarna gått i ett. Jobb, trevligt häng med härliga tjejer, bus med bästa skatten och pyssel här hemma. Nu är vi dock barnfria, mamma ringde imorse och frågade om skatten inte kunde få sova där en natt och vi kände att det kunde vara skönt med ett par timmar bara jag och Mattias tid :-)

Efter att vi lämnat skatten på staden sen eftermiddag kikade vi förbi Hatten för en tidig middag. Jag åt fantastiska musslor medan Mattias åt Wallenbergare. En mycket trevlig middag med min fina man.Prova Hatten vet ja om ni har vägarna förbi Västerås. Så härligt ställe på alla sätt och vis. Härlig restaurang och lika härlig bar/klubb by night.Nu har vi varit hemma ett par timmar, stökat lite och nu stirrar vi på dumburken med ett glas vin. Blir en tidig kväll för vår del, vi behöver sooova då skatten fortfarande stökar som bara den på nätterna.

Hoppas ni haft en fin dag. Imorgon ska jag visa er mina nya fina inköp till hemmet. Just ja, sorry för superdåliga bilder, idag fick nämligen min Iphone agera kamera.

Kram på er/E

1 kommentar:

 1. Fina du! Vad härligt med lite mys med mannen! :)
  Seriöst, jag fattar inte vad tiden tar vägen?! Det går galet fort en vecka känns som en dag!
  Här hemma sover Minelle också oroligt, hon har fått sin första tand och det va ingen hit, nu är nr 2 på väg och hon är så ledsen lilla hjärtat!

  Gott nytt år vackra du!
  Kram Malin och Minelle!

  SvaraRadera