tisdag 4 december 2012

...småfolk och littlephant

Lite nytt till skatten. 

Egentligen brukar jag typ aldrig köpa såhär mönstrade och färgglada kläder till skatten men när vintern är här och dagisstart närmar sig tänkte jag att hennes garderob skulle fyllas med färgglada kläder.

 
Småfolk tröjorna kommer från Babyshop, jag beställde dem i måndagskväll och de kom idag. Snacka om super snabb leverans. Legginsen och tröjan i rosa och orange kommer från Lindex och är ett samarbete mellan Camilla Lundsten och Lindex, fanns massa fint och färgglatt.

 
En närmre titt på strutsarna, ugglorna och de härliga cirkusmönstret från Lindex.


Har ni kära läsare tips på några märken som gör kläder i härliga färger och mönster? Jag har inte så bra koll då jag oftast köper kläder till skatten som jag nästan själv skulle kunna bära :-) Vill ha färgglada, mjuka och bra kvalitetskläder inför skattens dagisstart.

/E

2 kommentarer:

 1. Jag köpte också littlephant byxor för ett tag sen, fast tog de vita med massa mönster :) men hade ju kunnat köpt allt som hängde där! >Småfolk är ju så fint!

  Kram Jannica

  SvaraRadera
 2. Jag gillar Mini Rodini och The Brand... Lagom färgglada, men har även mycket i grått och svart... Du har säkert redan varit inne på Oii.se De är den bästa barnklädesbutiken på nätet!

  Ha det bäst!
  Kram
  Malin (Malins Krypin :-))

  SvaraRadera