torsdag 7 februari 2013

...ännu en storlek

Freja var tillbaka på förskolan idag, pigg och kry och inte ett minsta litet tecken på att vår tjej skulle vara krasslig. Mattias lämna henne imorse och nu har det börjat gå bra igen, tårarna har blivit färre och färre. När det var dags att åka hem fick hon en liten överraskning idag, Mattias hämtade henne också (det är ju annars mitt jobb). Hon hade blivit helt till sig och skulle visa massa saker för sin pappa, lilla trollungen det är så häftigt att se kärleken mellan en far och en dotter.

Idag tog jag tag i Frejas garderob. Efter en snabbis på Erikslund där vi köpte kudde och sängkläder som passar till nya sängen som levereras imorgon kunde jag inte låta bli att springa in en snabbis på Pop. Insåg imorse att hon faktiskt har lite brist på tröjor i storlek 92 som passar på dagis. Blev därför super glad när jag upptäckte att Pop hade fått in en massa fina vårnyheter.

Pops kläder håller en super bra kvalitet vilket är ett måste enligt mig, speciellt nu när kläderna tvättas så ofta.


Dessa tre tröjor fick följa med hem.

Ljuvliga färger.


Den finaste "hjälpredan" av dem alla.

Som sagt här hemma har vi rensat bland kläderna och allt i storlek 80 har åkt ut. Känns alltid lika vemodigt men så är det, skatten växer så det knakar. Jag rensade också ut en hel del kläder i storlek 86, bla. kläder från Zara som har en riktig dålig kvalitet. En tvätt och sedan är kläderna mini, dock har Zara väldigt mycket snyggt till de små så därför kan jag inte låta bli att handla där i alla fall.


Resultatet. Allt är ordnat i storleksordning. Så lätt att hitta då och så vet man att kläderna längst till vänster är de kläder som ska ut först.

Hoppas ni haft en bra dag.

/E

1 kommentar:

  1. Så fint resultatet blev. Skönt att få det gjort;)
    Ha en härlig helg!
    Kram!!

    SvaraRadera