fredag 1 februari 2013

...vilken fredag

Inte allt för länge sedan jag klev innanför dörren här hemma. Missade skattens nattning, vilket så klart gjorde ont i mammahjärtat och till middag hade jag med något så glammigt som Max hamburgare. Men ibland får det bara bli så. Nu äter vi smågodis och smuttar på lite vin. Skatten mår enligt Mattias som varit hemma med henne idag bättre, dock har gnället varit värre än någonsin. Men imorgon så vet jag att vår lilla tjej helt hundra är tillbaka.

Jag har idag haft en riktigt egen dag. Vid lunch checkade jag in på Hässlö spa och njöt av flera behandlingar, jag fick även lite tid med Grey. Den sista boken går väldigt trögt av någon anledning...


Hur fint är det inte? Kan varmt rekommendera Hässlö spa, enligt mig stadens fräschaste. Jag har gått dit någon gång tidigare och alltid känt mig så nöjd.

Nu till dagens andra aktivitet.
Sminkning, hårfix och fotografering med ett härligt gäng.

 Två snygga tjejer som jag fått hänga med idag.


En behind the scenes bild :-)

Tack bästa systrarna A och M för en fenomenal dag, känner på mig att det här kommer bli hur bra som helst. Och tack Adam för att du orkade med oss alla tjejer idag, du är en super duktig fotograf.


Det här med att posera framför kamera kanske inte riktigt är min grej, men Adam fick oss alla tjejer att känna oss super avslappnade och jag tycker verkligen han fick till mitt rätta jag på bilderna. En glad och sprallig Elma.

Vad bilderna ska användas till kan jag inte riktigt ännu avslöja, men snart så. Då blir det en hel del förändringar.

Nu tillbaka till godisskålen, den är jag verkligen värd.

/E

4 kommentarer:

 1. Jag är verkligen stolt över dig min fina dotter

  SvaraRadera
 2. Åh va nyfiken jag blir>!!! vet en till som var med på samma fotning... Fin va du iaf på fotot du la upp! Kram jannica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen, jag vet också precis vem du menar :-) Puss Puss

   Radera