torsdag 14 februari 2013

...sjukstuga

I tisdags kväll upptäckte vi att Freja hade feber, inte så hög men en bit över 38 grader. Jaha ännu en VAB dag tänkte vi. Mattias stannade hemma ett par timmar igår på förmiddagen och jag åkte till jobbet, jag frös som en tok och kände mig rätt svag. När jag sedan kom hem då slog det till, febern kom som ett brev på posten och varenda muskel i kroppen gjorde ont. Mattias åkte till jobbet och jag och skatten låg i soffan under en filt, bägge med feber, hosta, en svullen hals, snor i näsan och trötthet som heter duga. Skatten sov till och från hela dagen.

Natten var rent ut sagt bedrövlig, men så kan det va.
Nu är vi inne på andra dagen, Frejas feber forsätter ligga strax över 39 och min feber känns inte alls så farlig nu. Kan ju vara all Alvedon jag proppat i mig. Nu har jag i alla fall precis gjort mig en kopp citron och ingefärste och hoppas att det ska hjälpa halsen lite. Usch, har nog inte varit såhär dålig på mååånga år. 


Lilla fina skatten som är ett litet plåster på mig idag. Men vad gör det? Nu får hon se till och bli frisk och kry, det är så jobbigt att se henne såhär svag. 

Hoppas ni håller er friska.

/E

1 kommentar:

  1. Oh vad jag älskar dig min fina prinszan LOVE LOVE LOVE

    SvaraRadera