lördag 8 december 2012

...den vackra huvudstaden





Ännu en fantastisk dag. 
Denna gång i kanske världens finaste huvudstad.






Att få spendera en dag i Stockholm när solen skiner, luften är sådär härligt krispig och i sällskap av fina vänner, ja då vet man att det kommer bli en toppen dag.

Vi hade som mål att ta oss till Skansen för att gå på julmarknad, vägen dit var lång. Ett stopp i Sturegallerian för lunch och sedan ett stopp på Naturkompaniet för att vissa av oss inte riktigt var klädda för minusgrader. Jag och Mattias köpte ullsockor och Johan haffade ett par sjukt ful vantar (förlåt johan men dom var ju inte snygga, hihi)

 Bästa Tilda och jag väntar på att få komma in på Skansen.

Väldigt mycket folk på Skansen, och jag förstår verkligen varför. Skansen är verkligen super super mysigt och i sommar kommer vi kunna ta med skatten så hon får knata runt på egen hand och kika på alla djur. 


Spana in Johans handskar :-) 

 Jul på Skansen




Freja med röda mulen.

Freja och lilla W var utan tvekan världens bästa ungar idag. Trots väldigt mycket tid i vagnen märktes kidsen knappt av. Inget gnäll alls och istället satt båda och kikade på allt spännande som hände runt omkring. Freja tyckte nog vagnen var super mysig när det var så kallt ute. 

 Efter Skansen tog vi oss till Kungsträdgården där vi drack glögg. Glöggen har aldrig någonsin smakat så gott som då, efter typ en hel dag utomhus, några köldskadade kroppsdelar var glöggen himmelsk.

 Muuums.

Stockholm var vackert som aldrig förr idag. 

Just ja, vi åkte tåg med skatten för första gången idag också. Gick super till och med det. Nu sover hon sött efter en dag med massa intryck, vi avnjuter ett glas vin och som det känns nu dröjer det nog inte länge innan vi kryper ner i sängen.

Hoppas ni haft en fin lördag.

/E

5 kommentarer:

  1. Alltså vadå fula, jättefina ju.
    Fatta vad sårande det är när du säger så.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror säkert J blir galet sårad :-)

      Radera
  2. Vad jobbar du och johan med ?=) mysig blogg! /Lorena Svensson lorenasvensson@hotmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är ekonom, Johan som är vår vän arbetar som VD inom byggbranschen. Mattias som är min man arbetar med logistik inom daglivarubranschen.

      Kul att du tycker om bloggen.
      Kramar

      Radera
  3. jaha oj då är jag med på vem som är vem ;) Själv pluggar jag just nu till inköpare och blev lite nyfiken på vad ni jobbar med :)

    kram och trevlig helg ! /Lorena

    SvaraRadera