onsdag 25 januari 2012

...dagens jag


Idag är det en mycket trött och nedstämd mamma som kikar in här. Har inte så mycket att skriva då det mesta som kommer ur mig idag kommer nog vara rätt trist. Tur är iaf att jag har världens finaste dotter som får mig att skratta och le när man egentligen bara vill gömma sig.

Trevlig onsdag kära ni.

/E

2 kommentarer:

  1. Gud så fin du är! Förstår inte hur du orkar vara så piffig och fin i håret jämt :) Du, läste om håravfall lite längre ner. Nu har jag ju inte ammat men tappat sjukligt mycket hår under ett års period. Ett tag hade jag en kal fläck lika stor som ett ägg. Inte kul men det kommer tillbaka. Har besökt hundra läkare och alla säger att det är stress. Inte lätt att ta det lugnt när håret ramlar av. Kram på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh tack söta Johanna, men tro mig de dagar du inte ser någon "outfit" bild på mig på bloggen beror det på att jag är mindre glammig, dvs en sån där mamma i skitit hår i tofs, mjukisar och nedspydd t-shirt :-) Det där med håret är lite otäckt, det är liksom lite av ens identitet. Nåja, precis som du säger så kommer det väl tillbaka :-) Kul att följa era renoveringsframsteg. Många kramar

      Radera