fredag 3 augusti 2012

...det där första kalaset


Som jag tidigare nämnde är det snart dags att fira vår tjej på ett års-dagen. Vi har tänkt att ha ett litet kalas för de närmaste. Tänkte först att vi skulle bokat en liten lokal här i trakten men vad är oddsen att den ska vara bokad just den lördan vi tänkt oss, nåja vi har väldigt bra lokaler på jobbet och kan hålla hus där så det kommer bli toppen. Anledningen att vi inte vill vara hemma är att det blir många barn och vi vill att de ska kunna härja runt precis som dom känner fört.

Har idag hittat super söta papperstallrikar, muggar och servetter på Lagerhaus. Färgtemat blir pastell och nu ska jag leta ballonger i liknande nyans, boka catering, beställa tårta/cupcakes, och massa annat smått och gått. 

Har ni några förslag? Vad får vi inte missat att ha på Frejas första kalas? (som troligvist är större för oss än för henne, hehe)

/E

4 kommentarer:

  1. Fiskdamm är alltid uppskattat och man behöver inte ha godis utan ex majskrokar, russin och en pixibok i små påsar :-)

    SvaraRadera
  2. Låter väldigt klokt, vi tänkte faktiskt ha fiskdamm med godis, men jag gillar ditt alternativ så mycket mer. Tack för tipset. Kram

    SvaraRadera
  3. Åh vi ska också snart ha ettårs kalas och det är som du skriver, jag själv är nog mest exalterad. Vår lilla Alicia kommer ju inte "bry" sig... Vi ska ha släktkalas och även ett kompiskalas... eftersom alla kompisar är runt ett år så kommer vi "bjuda" på majskrokar, rån,frukt och ellas smooties(kakor till mammorna). Möjligen en liten påse när de går hem med såpbubblor och något annat skoj i:)
    Jag har beställt lite från partytajm.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh tusen tack för tipset. Ska genast spana in sidan. Kram

      Radera