torsdag 23 augusti 2012

...mörkt ute, ljust inne



När det är så grått ute att man behöver tända lamporna på morgonen när man stiger upp, ja då enligt mig är det officiellt höst. Suck! Är inte redo för hösten än...

God Morgon på er förresten. Här har vi varit igång sedan 5. Lillan har alltid vaknat tidigt, men nu tycker jag att det är lite väl tidigt. Hon vaknar fem och härjar som en tok och slocknar sedan igen vid 7.30. Är det inte bättre att sova fram till sju så man slipper vara så trött. Nåja det är nog troligen tänderna som spökar, nu har nämligen två små risgryn till kikat fram.

Ska ta mig en kopp kaffe nu, idag hoppas jag på lite shopping. Freja behöver lite strumpor och jag behöver fylla på mitt linneförråd. 

Hör senare fina ni.

/E

4 kommentarer:

  1. Hej! Här är det samma! Mörkt som bara den. Kaffe och tända ljus får göra min och miniskattens morgon. Kan du inte göra ett inlägg om ditt fina hus? Tex bilder från vardagsrum, sovrum och Frejas rum? Jag blir så inspirerad av din fina stil!
    Ha en bra dag!
    Kram/
    Filippa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh tack snälla.
      Jag lovar att ett sånt inlägg kommer. Måste bara bli lite mer klart invändigt :-)
      Kramar

      Radera
  2. Det är synd att det inte finns en gilla-knapp på bloggar för då skulle du se hur många det är som uppskattar din blogg. Tycker verkligen att du ska fortsätta blogga och dela med dig inspiration till oss. Önskar dig en trevlig kväll. Kram/ Sara

    SvaraRadera