tisdag 1 januari 2013

...det nya året är nu här

Go kväll och god forsättning önskar jag er alla.
Hoppas ni hade ett fantastiskt nyårsfirande och att ni drack varannan vatten. 

Här är det två trötta föräldrar som redan myst ner oss i sängen, tänt lite ljus, släpat in lite tidningar och jag passar på att kika in här. Skatten har precis somnat och vi kände att det kunde vara skönt med en tidig kväll. 

_____

Mina föräldrar bor mitt i staden och skulle vara bortresta under nyårshelgen och vi fick därför låna deras våning för vår nyårsmiddag med vännerna J och T.


Nyårsdukningen Skatten fick vara en liten prinsessa dagen till ära.


Medan Mattias pysslade i köket och fixade med det sista inför middagen passade kidsen på att leka i hallen, vad är det med barn och skor? :-)En trött liten skatt fick mysa i mitt knä precis innan läggning. Hon sov jätte oroligt hela natten pga. allt stök på staden och alla fyrverkerier. Jag är verkligen anti fyrverkerier och jag önskar av hela mitt hjärta att något så farligt kommer enbart få hanteras av behöriga i framtiden. Bara under den tiden vi stod på mina föräldrars balkong såg vi flera ungdomar missbruka fyrverkerieran, usch jag tycker det är så otäckt.

Vi caterade ju mat från Limone vilket tyvärr inte riktigt levde upp till mina förväntningar. Det var liksom potatisgratäng, oxfilé och rödvinssås till huvudrätt vilket jag kan tycka är rätt trist. Inte en enda grönsak hade dem skickat med som i sin tur medförde en väldigt färglös middag. Nej nästa år får min mästerkock briljera :-) Eller så kanske vi packar väskorna och drar till något annat land? Vi får se...


Gott nytt år älskling.

Hoppas ni hade ett fint nyårsfirande. Hoppas även att året 2012 var fantastiskt och att år 2013 blir ännu bättre. Jag hoppade allt det där med nyårslöften i år, har ni avgett några roliga löften?

Nu ska jag läsa lite i Plaza Interiör. Känner mig super inredningssugen. Inte bra...

/E

1 kommentar: