lördag 5 januari 2013

...vemdalen

Imorgon när vi vaknar packar vi in oss i bilen för en bilfärd som heter duga. Slutdestination är nämligen Vemdalen. 

Våra vänner J och T har bokat en stor stuga och bjöd med oss, vi har velat lite fram och tillbaka just för att skatten kanske inte är super lycklig när hon får åka bil men äsch det kommer gå jätte bra. Vi har idag packat det mesta som ska med och som ni ser på bilden är det brutalt mycket. Herre gud hur mycket grejer kan man behöva för 3 dagar i fjällen?

Vi åker denna gång upp enbart för mys med fina vänner, promenader, god mat och pulkaåkning med två trollungar. Jag åker tyvärr inte skidor då jag är så vansinnighet harig av mig, ska någon gång lära mig, mest för Frejas skull men inte denna gång. Hade först tänkt att ta någon form av skidkurs men ska åka upp till Romme med bara Mattias någon helg och boka in mig hos en privatlärare för att lära mig. Romme ligger nära och passar perfekt för en dagsutflykt. För cirka nio år sedan bestämde jag mig att det var dags att lära sig skidåkning, men den person som skulle lära mig var inte det minsta ödmjuk och fortstod sig inte på min rädsla vilket medförde att min skräck för liftar och backar blev ännu värre. Nåja I-lands problem :-)


Så mycket grejer för så lite tid.

Detta är enbart en liten del av skattens lista. 

/E

4 kommentarer:

 1. Kan rek. er att köpa en Sack n Seat resestol till Freja slipper ni släpa runt "plast stolen" enkel och smidigt att ta med sig och barnen sitter jätte bra i den. Min tjej är 11mån & sitter kanon !!! Rekomenderas om ni inte redan har en ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh tack för tipset. Hade jag helt missat. En sån följer garanterat med vid nästa resa. Kram

   Radera
 2. Ååååååå vad härligt med fjälltur. Lika som jag älskar solen älskar jag fjällen. Och ta det lugnt med skidor - det finns nu all tid i världen. Och innan du vet av ordet - så åker du med en frihetskänslan. Sen kommer du jaga puder eller Manchester. :) skidlektioner är alltid bra.= - behöver några själv nu - off pist måste bli säkrare åkning på nu när man har en liten en. Ha så kul och njut. Bilresan kommer gå toppen. Så länge det finns mutor :-) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen det, är så avundsjuk på alla som kan åka. Verkar såå härligt. Nåja snart så :-)

   Bilturen so far går fina fisken, i-pad med Pippi är perfekt underhållning.

   Ha det gott fina du, kramar

   Radera