onsdag 30 januari 2013

...ja ni har hört det förr

Min man är en liten filur.
Idag får jag ett sms att han blir sen hem från jobbet, jaha tänker jag tråkigt för honom att han missar tid med skatten som idag varit den mysigaste lilla flickan i världen.

När han dyker upp här hemma blir både jag och Freja lika glad. När han sedan prasslar fram ett paket ur en påse inser jag att han inte alls jobbade över utan var iväg till Tullen och köpte present till mig...

Igår nämligen spanade jag in denna fina våriga kofta från Odd Molly på nätet, han uppmärksammade så klart detta och köpte den till mig. Han hade till och med varit in i klädkammaren imorse och snokat fram vilken storlek jag har på mina andra OM plagg, så till och med det fick han till.

Han är helt fantastisk min fina underbara Mattias, inte bara för att han skämmer bort mig med en massa fina paket han är helt enkelt den bästa mannen i världen och han är bara min :-)

 Den är alldeles ljuvlig, färgen bara skriker vår och sommar och den är redan en favorit. 

Hörs senare.

/E

6 kommentarer:

 1. Men fy vad avis jag blir! Men jättekul för dig, den är du värd!

  SvaraRadera
 2. han verkar vara helt underbar han. Skulle vara intressant att läsa hur du uppvaktar honom. Kan inte komma ihåg att jag har läst om det på din blogg...kan också ha missat det. // hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han är verkligen den bästa.
   Oj hur jag uppvaktar honom, vilken svår fråga. Jag uppvaktar honom rätt ofta, dock nämner jag det väldigt sällan här i bloggen. Men han är i och för sig mycket bättre än mig på det här med romantiska gester :-)
   Kram

   Radera
 3. Wow så fin den var! Förstår att du var sugen på den:)
  Så gulligt av honom. Den blir nog välanvänd:)
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan jag lova att den blir :-)
   Kramar

   Radera