lördag 19 januari 2013

...god morgon lördag

God morgon lördag och god morgon fina ni!

Hoppas ni fått er en god natts sömn, här har vi haft skatten mellan oss från 23:30 vilket nästintill alltid innebär dålig sömn. Men ärligt talat, vad gör det? 

Stiga upp ur sängen och titta ut genom fönstret för att mötas utav denna helt fantastiska vy ja då är det ganska lätt att glömma bort sin trötthet och göra denna lördag till en fantastisk sådan.


Vi har precis ätit en god frukost och ska nu börja snygga till oss för en tripp ner på staden. En promenad hade varit härligt men här visar termometern - 21 grader vilket är alldeles för kallt för min smak.

Idag ska vi möta upp våra fina vänner J och T på K9 för en riktigt långlunch. Ska bli super duper.

Tänkte mest önska er en fin dag.

/E

2 kommentarer:

 1. Hej detta kommer kanske låta lite konstigt men för några dagar sedan hittade jag din blogg och fastnade direkt. Lite konstigt kanske eftersom jag är 15 år och dom flesta 15 åringar brukar vilja läsa om killar, smink, kläder, fester osv. Men jag fastnade och läste flera sidor, anledningen är den att du lever i princip mitt drömliv. Jag har alltid drömt att ha ett nytt stort och modernt hus som är precis så som jag vill ha det, ha en liten sötnos med den mannen ja älskar mest, ha ett bra jobb då ja inte behöver oroa mig så jätte mycket över pengar. Sen att jag också heter Elma är väll bara ett sammanträffande ;)

  Skulle vara jätte tacksam om du kanske kunde berätta en liten "historia" om hur du kommit till denna punkten. T.ex vilken linije du gick på, ditt jobb, vart du träffade Mattias osv. Du kanske redan har nämnt detta men är som sagt ny på din blogg.

  Hoppas denna kommentaren fick dig att stanna upp lite och tänka över hur bra du egentligen har det. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej du!

   Allt det där kommer ska du se.

   Jag är varje dag mer än tacksam för min fina familj, att vi alla är friska, mitt hem och så klart att jag varje dag har ett jobb att gå till. Precis som du säger måste man stanna upp ibland och uppskatta allt det fina man har.

   Kan berätta lite kort om min "historia" :-)

   Jag och Mattias var mycket goda vänner innan vi insåg att det faktiskt fanns något mer mellan oss. Det var ett stort steg för oss att ge förhållandet en chans och idag är vi båda mer än tacksamma att vi gjorde det.

   På gymnasiet läste jag sam/media, jag var faktiskt inte någon superstudent men har läst upp betyg och därför även läst vidare på högskolan. Snart är jag klar vilket ska bli jätte skönt. Nu arbetar jag med redovisning vilket inte alltid är super roligt, men då jag arbetar inom familjeföretaget har jag möjlighet att vara delaktig inom andra områden också.

   Hoppas du fick lite svar på dina frågor, och jätte roligt att du gillar bloggen.

   Kram

   Radera