måndag 29 oktober 2012

...elma gånger fyra

Hej!

Vilket tråkväder det bjuds på idag, grått, blåsigt och väldigt blött. Usch och fy, mitt humör är tyvärr ungefär i samma nivå som vädret. All sömnbrist börjar väl ta ut sin rätt nu och jag känner verkligen att mitt tålamod är lika med noll. Freja har heller inte varit den mest festliga tjejen vilket så klart beror på hennes sömnbrist. Kan verkligen erkänna att jag mer än längtar efter att Mattias ska komma hem, behöver lite avlastning känner jag. Mycket gnälliga ljud från skatten gör att huvudvärken mer än gärna knackar på... Det är inte alltid super glammigt och vara hemma med en liten bestämd ett åring :-)

Nåja detta inlägg skulle egentligen handla om lite yta. Har knatat runt i kjol som jag köpte i London och en grå tröja från Maison Scotch, skorna fynda jag också i London och mössa och jacka är från HM. 


Hade lite ärenden på staden, bland annat fixade jag regnställ till skatten. Pop hade 25 procent rabatt vilket inte var helt fel. Fixade även lite klappar till kalendern. Hade egentligen tänkt strosa lite med på staden men skattens humör tillät inte riktigt det. Nåja så kan det vara.


Nu ska jag bevara er från mera gnäll :-) Ledsen för rätt suddiga bilder, min mor och systemkameran är inte direkt bästa vänner.

Hoppas ni haft en fin dag. Imorgon kommer det bli en fantastisk tisdag, jag bara känner det...

/E

2 kommentarer:

  1. Du är så otroligt vacker!
    Hoppas innerligt att skattens sömn snart blir bättre! Det blir liksom som en ond cirkel...
    Kram Malin och Minelle!

    SvaraRadera
  2. Man får gnälla. Hur mycket man vill. För vissa dagar, vissa stunder är inte så roliga när man är mitt i dem. Men som tur är går de över och man samlar ny energi till nästa omgång ;) Trots det, eller kanske tack vara det - är man världens bästa mamma. Kram

    SvaraRadera