onsdag 14 november 2012

...en onsdag

Halloj!

Här har det varit en händelserik dag. Eller egentligen inte då jag större delen av dagen varit hemma men det har kommit några fantastiska besked per telefon och mail som fyllt mitt huvud med en massa tankar om framtiden. Spännande spännande.

Idag var det i alla fall äntligen dags för mig och min kära mamma att testa Västerås nya biograf och det var inte vilken film som helst som skulle ses utan sista Twilight filmen. Först vill jag börja med att ge Västerås nya biograf fem Elma av fem möjliga och filmen den får fyra Elma av fem möjliga. Känns jätte märkligt att det nu är över...
Kära mamma plockar smågodis. Jag hetsåt godis innan filmen ens hade börjat, det medförde en extrem törst och jag svepte min flaska vatten som i sin tur medförde att jag satt och var kissnödig större delen av filmen. I-lands problem big time.

En glad Elma.

När jag kom hem hade Frejas farfar dykt upp för en liten middag mitt i veckan. Mattias hade lagat mat och skatten var tyvärr inte på topp då tröttheten hade slagit till. Nu sover hon och jag hoppas verkligen att hon sover bra i natt.

Hoppas ni haft en fantastisk onsdag. 

/E

2 kommentarer:

 1. Hihi, brukar ha samma i-landsproblem - varje gång jag går på bio! ;-) Nästa biobesök blir definitivt Breaking Dawn del 2, måste boka! Jättekul att ha hittat din blogg via Instagram, verkar jättemysig!! :-) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Godis är det bästa jag vet, skippar gärna maten för att få i mig en eller två bitar godis extra :-)
   Kul att du hittat hit, kramar

   Radera